BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.472,20
HABER /  GÜNCEL

Magandanın kurşunu kendi kızını öldürdü!

Öndeki aracı kurşun yağmuruna tuttu. Arabanın içinde kızının olduğunu da biliyordu ama onu öldüreceğini beklemiyordu.

Abone ol

Adam arabaya kurşun yağdırdı. Amacı karısını ve kayınvalidesini vurmaktı. Ama kurşun 2 yaşındaki kızına isabet etti. Küçük kız öldü.

Bursa’da yaşayan ve hurdacılık yapan Volkan Tür (28), 3 yıl önce evlendiği Alev Tür’e (26) sık sık şiddet uyguluyordu.

Bunun üzerine Alev Tür, annesi Gülseren Porta’yı (45) arayarak, “Gelin beni kurtarın” dedi. Bursa’ya gelen Porta Ailesi, kızları ile torunlarını alarak otomobille yola çıktı.

Bu sırada eve gelen Volkan Tür, otomobiliyle eşinin içinde olduğu aracı takip etmeye başladı. Öndeki araç durunca, kayınvalidesine rastgele ateş etti.

KURŞUN KIZINA İSABET ETTİ

Kurşunlardan biri Gülseren Porta’ya, biri de kendi kızı Sevcan Tür’e (2) isabet etti. Yeniden yola çıkan Porta Ailesi, polisi arayarak durumu haber verdi.

KÜÇÜK KIZ HAYATINI KAYBETTİ!

Çevrede önlem alan ekipler, Volkan Tür’ü gözaltına alırken, küçük Sevcan kurtarılamadı. Gülseren Porta’nın tedavisi ise Bozöyük Devlet Hastanesi’nde sürüyor.

Volkan Tür’ün otomobilinde inceleme yapan ekipler, ruhsatsız bir tabanca, bir tüfek ve 3 ekmek bıçağı buldu. Gülseren Porta’nın üzerinden de şarjör çıktı. Ekipler, şarjörün ait olduğu tabancanın aile tarafından araçtan atılması ihtimalini araştırıyor.