BIST 10.674
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.432,57
HABER /  MAGAZİN

Muro hani askere gidecekti!

Kurtlar Vadisi'nde Muro'yu patlatarak öldürdüler. Yapıncı şirket oyuncunun askere gideceğini söyledi ama gerçekler öyle değil.

Abone ol

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin artık bir fenomene dönüşen karakteri Muro'yu canlandıran Mustafa Üstündağ, geçen perşembe yayınlanan bölümde diziye veda etti.

Dizinin bu haftaki bölümünde Muro, canlı bomba oldu ve uzaktan kumandayla patlatılarak öldürüldü.

Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Üstündağ'ın öldürülmesi çeşitli iddiaları da gündeme getirdi.

Bu iddiaların başında, geçen yıl başlayan ve PKK'nın metropol sorumlusu olan Muro'nun sempatik tavırları nedeniyle terör örgütünün hoş gösterildiği eleştirileri geliyor.

ASKERE GİTMİYOR

Bu nedenle "Her bölüm öldürülme korkusu yaşıyorum" diyen Üstündağ'ın bu sezonun başında diziden çıkarılması ise bu iddiayı yeniden gündeme getirdi.

Dizinin yapım şirketi Pana Film ise Üstündağ'ın askere gideceği için öldürüldüğünü açıkladı.

Ancak Üstündağ'ın tek başına baktığı annesinin sağlık sorunları nedeniyle askerliğini bir süre daha ertelettiği öğrenildi.

NEDEN DİZİDEN ÇIKARILDI?

Muro'nun öldürülmesiyle ilgili gündeme gelen bir diğer iddia ise Pana Film'in geçen yıl "Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" filminde başrol oynattığı Üstündağ'ın "Abimm!" filminin ardından Şafak Sezer'le başlayacağı "Kurt Adam" projesinde de rol alacak olması, yani peş peşe başka işlerle gündeme gelmesi...

MURO'YU İŞTE BÖYLE ÖLDÜRDÜLER!

[PAGE]


Muro'nun etrafındaki çember her geçen bölümde daraldı.. Önce Yıldırım'ı sonra da Çeto'yu kaybetti. Onları öldüren Cevat'a karşı intikam ateşiyle yanıp tutuştu.  Ancak hazırladığı planın altında kaldı.

[PAGE]

Canlı bombaya dönüşen Muro'nun Cevat'la birlikte havaya uçma planı hüsrana uğradı. Çünkü düzeneği hazırlattığı kişinin Cevat Akarsu'nun adamı olduğundan habersizdi.

[PAGE]

Düzeneği patlatamayan Muro, Akarsu'nun adamlarına yakalandı... Dahası bombayı yeniden aktif hale getiren kişinin örgüt militanı olduğunu görünce daha çok şaşırdı.

İğneyle uyuşturulan Muro Akarsu'nun adamlarınca onlarca askerin oturduğu kafeye getirildi..Feller ve Cevat Muro'yu gördükten bir süre sonra kafeden uzaklaştılar.

[PAGE]


Ve bir kaç dakika sonra onlarca Mehmetçik'in çay içtiği mekandan uzaklaşan Feller, uzaktan kumanda ile Muro'nun üzerindeki bombayı patlattı. Kafenin içinden görüntü verilmedi. Eğer Muro bir mucize olup ta düzeneği son anda çıkardıysa başka..



Forumlarda dile getirilen iddialar ise şöyle:

[PAGE]




İskender şirin gösterilecek ve Polat ile bir olacak.. İkili Cevat ve Feller'e karşı ortak hareket edecekler.

Rıdvan albayı İskender değil Amerikalı Feller öldürttü.

Albayın yakılarak öldürülmesi ihalenin Cevat'a yıkılmak istendi.

Rıdvan Albayı başbakana suikast olayında araştırdığı beşinci kişi öldürdü.

İskender Polat için devreye girecek ve Polat'ı müsteşarlığa getirmeye çalışacak