BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Madonnaya mega anons

Madonna Türkiye'ye geliyor. Peki süper starı kim sunacak?

Abone ol

NTV ve CNBC-e’den de yayınlanacak Live Earth konserlerinin Türkiye ayağı 7 Temmuz’da yapılacak. Türkiye konserlerine kimlerin katılacağı ise büyük merak konusu.

DÜNYANIN NERESİNDE KİM ÇIKIYOR?

Yüzlerce sanatçı ve grubun yer aldığı Live Earth’ün ABD ayağında The Police, Kanye West, Kelly Clarkson, Bon Jovi, Roger Waters; İngiltere ayağında Madonna, James Blunt, Duran Duran, Red Hot Chili Peppers, Genesis;

Almanya ayağında Shakira, Snoop Dogg, Chris Cornell; Güney Afrika ayağında Joss Stone, UB40
; Japonya ayağında Linkin Park, Rihanna; Brezilya ayağında Jennifer Lopez, Lenny Kravitz ve Çin ayağında Sarah Brigthman kesinleşmiş isimlerden bazıları.

TÜRKİYE İÇİN TAHMİNLER
Konserin İstanbul ayağında kimlerin sahne alacağı şimdilik sır. 12 Haziran’da resmi olarak açıklanacak bu kadro hakkında birkaç ipucu vermek gerekirse sahne alacak isim ve gruplar arasında Duman, Sertab Erener ve Kenan Doğulu’yu görürseniz hiç şaşırmayın. Tabii Tarkan’ı da. Hatta uluslararası yıldızımız Tarkan’ın konser sırasında İngiltere’de sahne alacak Madonna’yı anons edeceği söylentiler arasında. İnönü’de izleyiciyle buluşacak yabancı sanatçı ve gruplar arasındaysa Inxs, Chris de Burgh ve Zucchero’nun da adı geçiyor.