BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.405,47
HABER /  GÜNCEL

Madende göçük!

Başbakanlik Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Şırnak’ta açık sistemle işletilen kömür tünelinde meydana gelen göçükte 3 vatanda...

Abone ol

Başbakanlik Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Şırnak’ta açık sistemle işletilen kömür tünelinde meydana gelen göçükte 3 vatandaşın göçük altında kaldığını ve AFAD Şırnak İl Müdürlüğü’nden 5 kişilik uzman arama kurtarma ekibinin olay yerine intikal ettiğini bildirdi.
AFAD’tan Şırnak’ta meydana gelen göçükle ilgili yapılan açıklamada, “11 Haziran 2014 Çarşamba günü (bugün), saat 15.20’de Şırnak’ın merkeze bağlı Toptepe Köyü kırsalındaki bir kömür tünelinde göçük meydana geldi. Özel olarak açık sistemle işletilen kömür tüneli içerisinde meydana gelen olayda 3 vatandaşımız göçük altında kaldı. Göçük olayına müdahale edilerek vatandaşlarımızın kurtarılması için AFAD Şırnak İl Müdürlüğü’nden 5 kişilik uzman arama kurtarma ekibi, ihbar alındıktan hemen sonra olay bölgesine sevk edildi. Gelişmeler Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 takip edilmektedir” denildi.
(İHA)