BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Madde bağımlısının garip iddiası

Fatih'te polisler tarafından sokakta bulunan bir kişi ambulansla bulunduğu yere bırakıldığını söyledi.

Abone ol

Fatih'te sokakta bulunan ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi, hastanedeki tedavisi sonrasında ambulansla bulunduğu yere bırakıldığını iddia etti.

Alınan bilgiye göre, Yedikule'deki hayvan barınağı yakınlarında devriye görevi yapan polis, kendilerini fark ederek yardım isteyen Recep Mehmet Keçeci'nin (52) yanına gitti.

Polise, ''İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi sonrası ambulansla buraya terk edildiğini ve zor durumda olduğunu'' söyleyen Keçeci, kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Bir ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve daha önce geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle ayağında rahatsızlık bulunduğu belirtilen Keçeci, bu hastanedeki kontrollerinin ardından taburcu edildi.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ise Keçeci'nin madde bağımlısı olduğunu ve yaklaşık 2 hafta hastanenin acil servisinde tedavi edildiğini bildirdi.

Keçeci'nin, madde bağımlısı olması yüzünden tedavi amacıyla Uçucu Madde Bağımlıları Tedavi Merkezi (UMATEM) ile irtibata geçtiklerini anlatan yetkililer, UMATEM'in olumlu yanıt vermesine rağmen Keçeci'nin tedavi olmayı reddettiğini öne sürdü.

Yetkililer, hastanelerindeki tedavisi de biten Keçeci'nin kendi isteğiyle Yedikule'ye bırakıldığını ifade etti.