BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,85
ALTIN 2.389,05
HABER /  GÜNCEL

Maaşı hacizli loto milyoneri

Maaşında haciz bulunan, doğalgaz faturasını ödeyemeyen, bakkala bile borcu olan Kenan Karaduman artık loto milyoneri.

Abone ol

Askeri ücretle tekstil işçisi olarak çalışan Kenan Karaduman artık zenginler arasında. Süper Loto'dan 9.5 milyon lira kazanan Karaduman, önce bakkal borcu ile doğalgaz faturasını ödeyececek.

Maaşında haciz bulunan, doğalgaz faturasını ödeyemeyen, bakkala bile borcu olan Kenan Karaduman, şimdi 9.5 milyon TL'nin sahibi. Süper Loto talihlisi, parayı nasıl değerlendireceğine henüz karar vermediğini, ilk olarak borçlarını ödeyeceğini söyledi.

MAAŞI HACİZLİ

Bir tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışan 38 yaşındaki Kenan Karaduman 3 yıllık evli ve 2 yaşında Yağmur adlı bir kız babası. 400 TL kirayla Kestel'de bir evde oturuyor. Eşiyle aynı işyerinde çalışan Karaduman, ağabeyleriyle birlikte çalıştırdıkları balık restoranını işlerin kötü gitmesi üzerine kapatınca borçlar yüzünden 599 TL olan emekli maaşına haciz geldiğini ve 200 lirasının kesildiğini anlattı.

'DEFALARCA KARŞILAŞTIRDIM'

Belindeki rahatsızlık nedeniyle raporlu olduğu perşembe günü eşi Nezahat Karaduman'ın 2 aylık birikmiş doğalgaz borcunu ödemek için kendisine 170 TL verdiğini, 130 lirasıyla borcun bir kısmını ödediğini belirten Karaduman, şunları anlattı: "Kalan 40 lirayı cep harçlığı yaptım. Aynı gün ağabeyim Kerami Karaduman ile karşılaştım.

İLK GÜN KİMSEYE BİRŞEY SÖYLEMEDİM

Süper Loto bayisinin önünden geçerken ağabeyim bana 'Para varsa oynasana. 19 milyon lira veriyormuş' deyince ben de hemen bayiye girip, tam bir kupon oynadım. Ertesi gün kahvehanede gazeteden ikramiyenin yarısının benim kuponuma isabet ettiğini öğrendim. Numaraları defalarca karşılaştırdım. O gün kimseye bir şey söylemedim." Meraklılar nedeniyle evlerine gidemez olduklarını belirten talihli, "Bundan sonraki yaşantımda çok değişiklik olmayacak. Kirada oturduğum evimi dahi değiştirmeyi düşünmüyorum" dedi.