BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Lüks restorantta kurşun yağdı

Florya'da eski ortaklar buluşup yemek yedi, konuşma kavgaya dönüşünce ortalık kan gölüne döndü.

Abone ol

Florya'da lüks bir restoranda yemek yediği arkadaşlarına kurşun yağdıran iş adamı, 1 kişiyi öldürdü 1 kişiyi ağır yaraladı. Ardından aynı silahla kafasına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. 

Florya’da saat 17.30 sıralarında bir restoranda silah seslerin duyulması üzerine çok sayıda polis ve ambulans restorana geldi. Görgü tanıklarına göre, Enver E. şoförünü cep telefonu ile arayarak masaya gelmesini söyledi. Enver E. bu sırada cep telefonuyla bir yerle görüşme yaptıktan sonra cep telefonunu şoförüne teslim etti. Masaya yönelen işadamı belinden çıkarttığı ruhsatlı tabancasını eski ortaklarına doğrultarak ateş etmeye başladı. Restoranda yemek yiyen müşterilerin gözü önünde meydana gelen olayda, işadamının silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Cüneyt Bulum olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ayhan Soylu hastaneye kaldırıldı.

Eski ortaklarını vurduktan sonra silahı başına dayayan Enver E. tetiğe bastığı sırada iddiaya göre işadamının şoförü elini iterek Enver E.'nin intihar etmesini engellemeye çalıştı. Ancak silahın patlaması sonucu başından vurulan Enver E. ticari taksi ile İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay Yeri İnceleme ekipleri restoran içinde delil araması yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Cüneyt Bulum'un cesedi yapılan incelemenin ardından cenaze nakil aracıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.