BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,06
ALTIN 2.471,92
HABER /  GÜNCEL

Lüks otelde şühpeli ölüm

Otelin sahibinin oğluyla aşk yaşadığı öne sürülen garson kız çatı katında ölü bulundu.

Abone ol

Ölümle ilgili otopsi kararı beklenirken kızın ailesi cinayet iddiasında bulundu.

ANTALYA"da liseyi bitirdikten sonra üniversite sınavlarını kazanamayan Songül Karaçalı (20), geçen yıl Lara"daki 4 yıldızlı bir otelde garsonluğa başladı. İddiaya göre bir süre sonra Songül ile otel sahibinin oğlu, evli ve 2 çocuk babası Hakan G. arasında aşk ilişkisi başladı. Aile bunun üzerine Songül"ü başka bir otelde işe başlattı. 3 gün önce Hakan G"nin oteline gelen ve çatı katına çıkan Songül Karaçalı, iple tavana asılı bulundu.

İntihardan şüpheliyiz

Ailesi, kızlarının ölümüne Hakan G."nin neden olduğunu ileri sürerek şikáyetçi oldu. Baba Ali Karaçalı (51), "Kızımın evli adamla ilişkisine karşı çıktık. Kızım ölümünden bir gün önce arkadaşları ile evimizde göbek atıp oynadı. Çok mutluydu. Ancak arkadaşları ile eğlendikten bir gün sonra ölüm haberi geldi. İntihar haberi bize 5 saat sonra verildi ve cesedini morgda görebildik. Bize olay yerini göstermediler. Kızımın ölümünden Hakan G. sorumludur, onun cezalandırılmasını istiyorum. İntihar ettiğinden de şüphelerim var. İstanbul"dan otopsi raporunun gelmesini bekliyoruz. Kızım cinayete kurban gitmiş olabilir" diye konuştu.

Kızın sorunları vardı

Hakan G."nin ağabeyi İrfan G. ise, "Songül Karaçalı ile kardeşim arasında hiçbir gönül ilişkisi yok. Songül Hanım bir süre bizim otelimizde çalıştı. Kendisinin psikolojik sorunları vardı. Bunu ailesini bizzat arayarak söyledim ve tedavi ettirilmesi gerektiğini belirttim. Ancak ailesi kızla fazla ilgilenmedi. Otele gelerek çatıya çıkmış ve kendisini iple asmış" dedi.