BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.472,62
HABER /  SPOR

Beckham Real ile yeniden

David Beckham'ın Real Madrid ile sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılacağı belirtildi.

Abone ol

İngiliz futbolcu David Beckham'ın Real Madrid ile sözleşmesinin 2 yıl daha uzatılacağı belirtildi. Real Madrid kulübü başkanı Ramon Calderon, Beckham'dan elde edilen marketing gelirinin önemli olduğunu belirtti.

Calderon, ''Marketing önemli ama Beckham'ın sözleşmesinin yenilenmesinde elbette sportif kriterler başta geliyor. Real Madrid'te ilk önemli olan futboldur. Ve teknik heyet Beckham'ın sözleşmesinin yenilenmesine onay verdi'' dedi. İngiliz futbolcu ile önümüzdeki günlerde masaya oturularak sözleşmesinin 2009 yılına kadar uzatılması bekleniyor.

Öte yandan, La Liga'nın 1. haftasında kendi sahasında oynadığı maçta Villarreal ile 0-0 berabere kalan Real Madrid, İspanyol basınında eleştiri aldı. Son 3 sezondur kupa kazanamayan Real Madrid'te teknik direktörlüğe getirilen Fabio Capello'nun takımına oynattığı futbol, İspanyol gazetelerince ''sıkıcı'' bulundu. Henüz ligin başı olması sebebiyle Real Madrid'in zamana ihtiyacı olduğu vurgulansa da öncelikli eksiklik çabukluk ve fiziki güç olarak kaydedildi.