BIST 10.097
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.405,40
HABER /  SPOR

Luganoda kötü haber

UEFA Asbaşkanı Erzik, Lugano'nun Kiev'de oynayıp oynamayacağına dair şunları söyledi:

Abone ol

Lugano hüsranı! UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe"nin yeni transferi Lugano'nun Dinamo Kiev karşısında oynamasının mümkün olmadığını söyledi.

İlk maçta 3-1 mağlup olduğu Ukrayna"nın Dinamo Kiev takımıyla yarın akşam Şampiyonlar Ligi"ne kalıp kalmama konusunda hayati bir rövanşa çıkacak olan Fenerbahçe"ye Şenes Erzik"ten kötü haber. Yöneticiler, yarın akşamki müsabakada Uruguaylı oyuncuyu oynatabilmek için haber beklerken, UEFA Asbaşkanı Erzik, bu konuya son noktayı koydu.

UEFA"nın kuralları olduğunu hatırlatan Erzik, Lugano"nun forma giymesinin imkansız olduğunu dile getirdi. "Kurallar değişmez" Erzik, “Şampiyonlar Ligi ön elemesi için oyuncu ismi bildirme tarihleri bellidir. Bu nedenle Lugano"nun forma giyme şansı yok. Kurallar hiçbir özel durumda değişmez ve UEFA kimse için çifte standart uygulayamaz. Bu böyle olursa, yarın Kiev başvurur ve yeni oyuncu aldığını dile getirebilir. O yüzden kurallar herkes için eşittir. Kısacası Fenerbahçe, Lugano"dan daha ileriki turlarda faydalanabilir'' diye konuştu.