BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,73
ALTIN 2.425,70
HABER /  MAGAZİN

Reklam birliktelikleri yaramıyor

Reklam kokan birliktelikler ünlülere iyi gelmiyor, sonu hüsranla bitiyor.

Abone ol

AŞKLARINI milyonların gözü önünde yaşayan ünlü isimler, büyük firmaların da ilgisini çekiyor. İlişkileri sayesinde her gün gazete ve televizyonlarda olan ünlüler, birbiri ardına gelen dizi, film ve reklam tekliflerini ise asla 'es' geçmiyor. Ama nedense, sevgilileriyle reklamlarda yer alanların sonu hep hüsran oluyor. İşte onlar:

HERKES BU 'EN GÜZEL ÇİFT'İN PEŞİNDEYDİ

DÜNYA Güzeli Azra Akın ile manken Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllardır süren aşkları, Tatlıtuğ'un bitmek bilmeyen çapkınlık haberlerinin ardından bir süre önce son buldu. Birbirlerine çok yakıştırılan çift, beraberlikleri döneminde Rodi Jeans için poz vermişti.

ANLAŞMA UĞRUNA AYRILIK GİZLENDİ

KENAN Doğulu ile Tuğçe Kazaz, aşklarının zirvede olduğu dönemde Derimod'la anlaşmıştı. Çift, daha sözleşme süresi dolmadan ayrılmıştı. Ancak attıkları imza yüzünden bu haberi gizlemişlerdi. Olay, Kazaz'ın adının kaçamak haberlerine karışmasıyla ayyuka çıkmıştı.

PINAR'IN İHANETİ DE PARA ETTİ

UMUT Elçioğlu ile evliyken onu Tony Teodoridis ile aldatan Pınar Altuğ, büyük ses getiren bu ilişkisini 'profesyonel' bir şekilde yaşamaktan çekinmedi. Bir saat firmasının tanıtımı için Tony ile objektif karşısına geçen Pınar'ın üç yıl süren bu aşkı, Can Tezal adlı gencin araya girmesiyle son buldu.

İKİSİ DE KARLI ÇIKTI

CANSU Dere'nin, karizmatik oyuncu Mehmet Günsur'la olan 'kısa' beraberliği bilboardlara yansımakta gecikmedi. Jet hızıyla başlayan aşk, aynı hızla sona erdi ama bu arada Hotiç için yaptıkları çekim sayesinde iki ünlü de bu beraberlikten 'karlı' çıkmayı başardı.

Kaynak: ww.aksam.com.tr