BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Lugano ile ipler koptu gibi

Lugano ile F.Bahçe arasındaki ’aşkı’ Uruguaylı oyuncunun eşi Carina bitirmek üzere..

Abone ol

F.Bahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Lugano’nun eşi, 6 aylık kayıt teklifine “Zaten biz haziran ayından sonra burada yokuz” karşılığını verdi. Carina, çocuklarını İtalya’da okutmak istiyor.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Lugano ile Fenerbahçe arasındaki köprü eşi Carina yüzünden kopmak üzere..

Geçtiğimiz günlerde 3. çocuklarını İstanbul’da dünyaya getiren 28 yaşındaki oyuncunun eşi Carina, doğum sonrası fazla kilolarını atmak ve vücudunu eski formuna sokmak için Suadiye Otel’in karşısındaki The Shoreclub’a yazıldı.

Ahmet Ağaoğlu’nun sahip olduğu spor salonuna önceki gün giden Carina Lugano, yetkililerle görüşerek kayıt yaptırmak istedi. Kendisine 6 ve 12 aylık seçenekler sunulan bayan Lugano “Hayır, bunlar çok uzun olur. 3 aylık paket bana yeter” cevabı vererek kafaları karıştırdı, uzmanların ısrarları sonrası da ağzından baklayı kaçırdı: “Biz zaten haziranda gidiyoruz. Salonunuza mart, nisan ve mayıs aylarında gelsem bana yeterli.”

EŞYALAR GİDİYOR

Carina'nın bu sözleri spor salonundaki F.Bahçeliler’i üzerken, Lugano ve Carina çifti İstanbul’da geçirdikleri süre içerisinde aldıkları hediyeler ve değerli eşyaları da İtalya’ya göndermeye başladılar. F.Bahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro isteyen ancak eşinin baskısıyla çocuklarını İtalya’da okutmak isteyen Lugano, artık F.Bahçe ve İstanbul’u kafasından silmiş görünüyor.