BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,11
ALTIN 2.518,82
HABER /  SPOR

Lorant kararsız

Ligde 4 maçtır galip gelemeyen Sivasspor'un teknik direktörü Lorant geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, yönetimle masaya oturacağının doğru olduğunu belirterek, ''Ama burada kalıp kalmayacağımı henüz bilmiyorum'' dedi.

Lorant, kulüp sosyal tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yarın oynayacakları Ankaraspor maçına çok iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, kart cezalısı Balili'nin forma giyemeyeceği karşılaşma öncesinde, Fransergio ve Görkem'in de sakatlığının sürdüğünü söyledi.

Sivasspor'un 4 maçtır galip gelemediğinin hatırlatılması üzerine Lorant, ''6 hafta süresince de galip gelemeyebiliriz. Böyle birşey de olabilir. Çünkü sahamızda son oynadığımız maçta neler olduğunu hep beraber gördük. Şimdiden başınıza neler gelebileceğini kestiremezsiniz'' dedi.

Ankaraspor maçı öncesinde yapılan idmanlarda futbolcularının çok arzulu çalıştığını ifade eden Lorant, ''Takımım çok iyi idman yaptı. Benim için de önemli olan o. Bunu da sahaya yansıtacağız, Ankaraspor maçında 3 puan için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' diye konuştu.

-LORANT YÖNETİMLE MASAYA OTURACAK-

Sivasspor yönetimi ile pazartesi günü görüşme yapıp yapmayacağı, gelecek sezonda da kırmızı-beyazlı ekibi çalıştırıp çalıştırmayacağı yönündeki soruya Lorant, ''Daha birşey bilmiyorum. Birşey söyleyemem. Yönetimle masaya oturacağım doğrudur ama burada kalıp kalmayacağımı henüz bilmiyorum'' dedi.

Kalması halinde yönetime çeşitli şartlar sunup sunmayacağı şeklindeki soruya ise Lorant, ''İlk önce kişisel sözleşmem önemli. Çünkü sözleşmem tamam olmadıktan sonra, her şey bitmedikten sonra kendi şartlarımı sunmamın bir anlamı yok. Bir kere kadro hakkında yönetimle bir görüşmemiz oldu. Benim düşünce tarzımı onlara ilettim'' diye konuştu.

-LORANT'IN KANGAL KÖPEĞİ SEVGİSİ-

Açıklamanın ardından tesislerdeki köpek kulübesine giden Lorant, burada kendisine ait ''Asya'' adlı Kangal köpeği ile kaptan Hakkı'nın ''Yiğido'' adlı Kangal köpeğini sevdi.

Yavru Kangallara yiyecek veren Lorant, daha sonra ''Asya'' ile birlikte tesisleri gezdi. Yavru Kangalı kucağına alan ve bir süre oynayan Lorant, küçük köpeğe yiyecek verdi. Bu arada, yarın Sivasspor ile karşılaşacak Ankaraspor, Sivasspor Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaklaşık 45 dakika antrenman yaptı.