BIST 10.518
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,80
HABER /  SPOR

Demirörene taraftar kızgın

Beşiktaş Demirören'in F.Bahçe'yi hedef alan açıklamaları siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in F.Bahçe'yi hedef alan açıklamaları siyah-beyazlı taraftarların da öfkesine neden oldu. Beşiktaşlılar, kendi internet sitelerinden başkan Demirören'e kızgınlıklarını dile getirdiler. Taraftarlar, G.Saray'ın şampiyon olmasını isteyen başkan için, "Önce Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşısın, ondan sonra başka kulüpler için temennide bulunsun" dediler.

Demirören'i Beşiktaş'ı küçük düşürmekle suçlayan Kara Kartallar, "Galatasaray ile maçımız varken, başkanın yaptığı açıklamaları yanlış buluyoruz. Biz şampiyon olmadıktan sonra kimin ligi kazandığı umurumuzda değil... G.Saray'a yenilirsek başkan bunu nasıl açıklayacak" gibi ifadeler kullandılar. Bir grup taraftar da Başkan Yıldırım Demirören'i görevi bırakmaya davet etti.

BAŞKAN POTAYI DA VURDU!

Demirören'in açıklamaları potadaki önemli F.Bahçe derbisi öncesi tansiyonu da arttırdı. Şampiyonluk kovalayan siyah-beyazlı takım, Abdi İpekçi'de oynanacak ve Beşiktaş seyircisinin alınmayacağı pazar günkü derbi öncesi başkanın açıklamalarıyla iyice gerildi. Beşiktaşlı oyuncular, Fenerli taraftarların tepkisinden çekiniyor.

Kaynak: