BIST 10.159
DOLAR 32,19
EURO 35,09
ALTIN 2.464,13
HABER /  EKONOMİ

Logo fuara sponsor oldu

İzmir KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı'nda LOGO Yazılım ve Teknoloji Sponsoru olarak yeralıyor!

Abone ol

9-10 Mart tarihleri arasında İzmir Tepe Kule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek olan KOBİ Bilgi ve Eğitim Fuarı'nda LOGO Yazılım ve Teknoloji Sponsoru olarak yeralıyor! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) öncülüğünde 2007 yılında Türkiye'nin 20 ilinde düzenlenecek fuarlar dizisi, 9-10 Mart tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştiriliyor.

Logo Yazılım, fuar boyunca yeni nesil ERP çözümleri, KOBİ Uygulamaları, İnsan Kaynakları gibi iş dünyasının gündeminde olan konularda geniş kapsamlı seminer düzenleyecek. LOGO'nun Yazılım ve Teknoloji Sponsoru olarak yer aldığı fuarda, 9 Mart tarihinde 14:00-15:00 saatleri arasında "Farkı Avantaja Çevirmek İçin Logo Çözümleri" adlı bir seminer düzenliyor. "Farkı Avantaja Çevirmek İçin Logo Çözümleri" Semineri LOGO, 9 Mart Cuma günü 14:00-15:00 saatleri arasında düzenleyeceği seminerde katılımcılara verimlilik artırıcı çözümlerin sağlayacağı rekabet avantajlarını aktaracak.

Ambar yönetiminden üretime, sevkiyattan muhasebeye kadar tüm iş süreçlerinin verimliliğini artırmaya yönelik ERP çözümlerinin yanı sıra, firmaların iş yapış şeklini kolaylaştıracak, iş akışı, uyarlama özellikleri ve stratejik kararlarda yön gösterici esnek raporlama çözümleri, bütçe ve istatistiki tahminleme çözümlerini paylaşacak.

Bunun yanı sıra, günümüzde en değerli kapital arasında yeralan insan kaynağının etkin yönetimini sağlayan LOGO İnsan Kaynakları çözümü de tanıtılacak. LOGO'dan Fuara Özel Kampanya İşletmelerin her anlamda verimliliğini hedefleyen LOGO, ürünleri ile birlikte çok özel fiyatlarla antivirüs çözümleri sunuyor. Devam eden kampanyadan yararlanmak isteyen LOGO kullanıcıları LOGO İş Ortakları'ndan ya da www.logomotif.com.tr adresinden detaylı bilgiye ulaşabilirler.