BIST 10.793
DOLAR 32,20
EURO 34,95
ALTIN 2.423,68
HABER /  GÜNCEL

Lodos fena vurdu!

Meteoroloji uyardı! Fırtına ve yağmur geldi. Aman sıkı giyinin!

Abone ol Marmara bölgesi dün akşamdan itibaren fırtınalı ve yağışlı havanın etkisi altına girdi, vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

İstanbul’da da şiddetli lodos deniz ulaşımını vurdu. Kabataş-Adalar, Beşiktaş-Üsküdar ve Bostancı-Adalar hattındaki vapur seferleri ve Harem-Sirkeci arabalı vapur seferleri ile iç hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Mudanya’dan saat 17.30’da Yenikapı seferini yapmak üzere hareket eden ve içinde 540 yolcu ile 100 aracın bulunduğu feribot da geri döndü. Bandırma’dan dün akşam ve bu sabah Yenikapı’ya kalkacak deniz otobüsü seferleri ile Gelibolu-Lapseki arabalı vapur seferleri iptal edildi. Körfez açıklarında bulunan 10 yerli ve yabancı bandralı gemi, römorkörlerle Bandırma Limanı’na çekildi. Kocaeli ve Bursa Valilikleri deniz kazaları ve soba zehirlenmelerine karşı vatandaşları ve ilgilileri uyardı.

SİBİRYA SOĞUĞU

Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkisini sürdürüyor. Ardahan, sıfırın altında 18 dereceyle Türkiye’nin en soğuk kenti oldu.