BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.437,28
HABER /  SPOR

Lincolne Almanyadan talip

Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Lincoln'e talip olduğunu yazdı.

Abone ol

Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un Lincoln'e talip olduğunu yazdı.. Haberde Lincoln'ün aldığı rekor cezayla takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu ve yeniden Bundesliga'ya dönmek istediği iddia edildi..

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından WfL Wolfsburg'un Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln'e talip olduğu iddia edildi.

Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi konuyla ilgili haberinde, Sarı-kırmızılılar'da beklentileri karşılayamayan Lincoln'ün yeniden Bundesliga'ya dönmek istediği iddia ederken, Bundesliga ekiplerinden WfL Wolfsburg'un Brezilyalı futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiğini ve bu oyuncuyu kadrosuna katmayı çok istediğini okurlarına aktardı.

Gazete, Lincol'ün geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın eski teknik direktörü Karl-Heinz Feldkamp'la sorunlar yaşadığı için beklentilerini karşılayamadığını, bu yılda daha sezon başlamadan aldığı rekor cezayla da takımdan ayrılmayı kafasına koyduğunu okurlarına aktardı.