BIST 10.211
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,66
HABER /  SPOR

Skibbe Lincolne destek verdi

Skibbe, aldığı 104 bin euroluk tarihi ceza nedeniyle eleştirilerin hedef noktası haline gelen Lincoln'e şu sözlerle sahip çıktı.

Abone ol Galatasaray'ın Alman çalıştırıcısı Michael Skibbe, aldığı 104 bin euroluk tarihi ceza nedeniyle eleştirilerin hedef noktası haline gelen Lincoln'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Almanya'da yayın yapan Kölner Express Gazetesi'ne konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, son günlerin tartışılan ismi Brezilyalı yıldız Lincoln'le ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gazetenin sorularını telefonla yanıtlayan Skibbe, Lincoln'ün tatilini uzatarak kampa geç katılması nedeniyle bu cezayı aldığını ifade ederek, "Eğer birisi kampa geç gelirse bunun bir cezası olur. Lincoln'de bunu biliyor. O cezasını kabul etti. Bu cezayı ona kulüp verdi" dedi.

Skibbe, Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Bu iddialar doğru değil. Böyle bir transfer olmayacak. Aksine Lincoln, takımın en önemli parçası olacak. Şu anda ufak bir sakatlığı var. Ancak çalışmalarını sürdürüyor. Lincoln, benim planlarımın en önemli parçası" diye konuştu.