BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.431,08
HABER /  SPOR

FBli Volkan meydan okudu

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, rakiplerine meydan okudu. Volkan'a göre sezon açık ara önde bitirilir.

Abone ol Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ''Hem hocalarımız bizi tanıdı, hem de biz onlara alıştık. Böyle giderse bu sezon rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız. Açık ara fark atarız bence'' dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık dergisinin ağustos sayısında röportajı yer alan Volkan, yeni sezonla ilgili iddialı konuştu.

Hedeflerinin mücadele ettikleri kulvarlardaki bütün kupaları almak olduğunu kaydeden Volkan, şunları söyledi:

''Hazırlık kampı çok yüksek düzeyde kondisyon yüklediğimiz bir dönem oldu ve belli ki sezon hazırlığımız böyle sürecek. Bu tempoya takım olarak ayak uydurduk, istediğimiz de buydu, çok memnunuz. Hem hocalarımız bizi tanıdı, hem de biz onlara alıştık. Böyle giderse, bu sezon rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız. Açık ara fark atarız bence.''

Avrupa hedefi olup olmadığı ve hangi takımın formasını giymek istediği sorulan Volkan Demirel, ''İleride Avrupa'da bir takım da oynamak isterim ama takım ismi veremem. İngiltere veya İspanya ligi tercihim olabilir'' dedi.

"O AN HAYATIMDAN SİLİNSİN İSTİYORUM''
Volkan, (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti ile yaptığı maçta rakip futbolcu Jan Koller'i iterek kırmızı kart gördüğü pozisyonla ilgili, ''O an hayatımdan silinsin istiyorum'' dedi.

Yaptığı bu hareketten dolayı pişman olup olmadığı sorulan sarı-lacivertli file bekçisi, ''Evet hem de çok. O an hayatımdan silinsin istiyorum'' diye yanıt verdi.