BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,63
HABER /  SPOR

Lincoln topun ağzında mı?

Galatasaray yönetimi, bir türlü disipline sokamadığı Brezilyalı oyuncuyu artık tamamen gözden çıkardı.

Abone ol

Galatasaray formasını giymeye başladığından bu yana yaptığı ve yapmadıklarıyla hep ’olay’ olan Cassio Lincoln, artık topun ağzında.. UEFA Kupası 4. turunda oynanan 2 Hamburg maçı, belki de Brezilyalı’nın kaderini belirledi. Önce Almanya’da oynanan maçta kendisini kenara alan teknik direktör Bülent Korkmaz’a ’F.ck off’ diyen ve sonrasında özür dileyen Lincoln, daha bu olay soğumadan dün akşam da kelimenin tam anlamıyla ’kendini yaktı’.

DÜN oynanan maçta da 67. dakikada oyundan alınan 30 yaşındaki yıldız oyuncu, kimsenin yüzüne dahi bakmadan direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu. Lincoln’ün her zaman arkasında duran sarı-kırmızılı seyirciler de sahada varlık dahi gösteremeyen 10 numaralı oyuncuyu soyunma odası yolunda yuhalarken, bu da Ali Sami Yen’de bir ilk olarak kayıtlara geçti.

MAÇ içerisinde bir pozisyonda Bülent korkmaz’ın yanına çağırıp direktif verdiği Brezilyalı yıldızın, iki elini yana doğru açarak ’Ne yapabilirim’ ifadesi hocasını da küplere bindirdi. Kulübeye dönerken “Hâlâ ellerini iki yana açıyor” dediği duyulan genç hocanın bugün yönetimle bir araya gelmesi bekleniyor.

5 MİLYON EURO’YA GELMİŞTİ

YÖNETİMİN Cassio Lincoln’ü sezon sonu satma kararı alması beklenirken, bu toplantıdan çıkma ihtimali en büyük karar Brezilyalı oyuncun kadrodışı kalması olarak gözüküyor.

SARI-KIRMIZILI kulübe geçen sezonun başında Schalke’den 5 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen Lincoln’e geçen sezon için 4 milyon Euro ödendi. Bu sezon için de 3 milyon Euro alacak olan Brezilyalı, G.Saray formasıyla çıktığı 59 maçta 16 gol ve 22 asistlik bir grafik sergiledi.