BIST 9.973
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.429,70
HABER /  SPOR

Lincoln neden oynamıyor?

Büyük bir gürültüyle alınan Lincoln, hazırlık maçlarında yer bulamıyor. Neden mi?

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Digitürk Lig TV'de katıldığı programda Seyrantepe'deki stat projesiyle ilgili bilgiler verip, çeşitli konulardaki soruları yanıtladı.

Yeni transfer Lincoln'ün hazırlık maçlarında oynatılmamasını taraftarların merak ettiği ifade edilerek yöneltilen soruya Canaydın, şöyle yanıt verdi:

''Sakatlığı yok, pırıl pırıl. Esprili, keyifli, takıma neşe veren bir oyuncu. Linderoth da çok kibar ve beyefendi. Fakat sahada çok agresif, motive olmuş, mücadele eden bir oyuncu. İkisi de güzel anlaşım içinde. Yerli transferlerimiz de öyle. Güzel bir ahenk var. Lincoln, herhalde hocamız senelerdir taraftarın hasret kaldığı 10 numara arzusunu ilk kez Türkiye'de göstermek istiyor. Öyle düşünüyorum. Başka hiçbir problem yok, o da hocamızın görüşü.''

DAHA TRANSFER OLUR MU?
Yıldız bir transfer daha yapıp yapmayacakları sorusu üzerine, bu sezon en büyük transferlerinin, Seyrantepe projesinin ihalesi yapılarak hayata geçirilmeye başlanması olduğunu ifade eden Canaydın, ''Futbol A.Ş genel müdürümüz çalışıyor. İnşallah daha transfere zaman var, bir şeyler olur'' dedi.