BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,96
ALTIN 2.438,60
HABER /  SPOR

Fener Güneydoğuyu fethedecek

Fenerbahçe Güneydoğu halkıyla buluşacak. Kanarya doğuyu fethedecek

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni sezona hazır olduğunu, Avusturya'daki kampın çok iyi geçtiğini belirten Özdemir, oynadıkları 3 hazırlık maçını da kazandıklarını söyledi. Fenerbahçe kafilesinin Pazar günü yurda döneceğini söyleyen Özdemir, "Fenerbahçe'yi Güneydoğu halkıyla buluşturmak istiyoruz. Böyle bir düşüncemiz var.

Takımımızın programı çok dolu ama bir fırsatta Roberto Carlos ve diğer yıldızlarımızın da içinde olacağı kadroyu Güneydoğu'daki takımlarla özel maç yapmayı planlıyoruz. Çünkü Fenerbahçe'ye büyük bir sevgi ve ilgi var" diye konuştu.

"Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Fenerbahçe'ye inanılmaz bir sevgi var" diyen Nihat Özdemir, sözlerini şöyle tamamladı:"Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Batman'da geziyorum. Bu şehirlerde Fenerbahçe'ye büyük bir sempati var. Son 4 yılda üç kez şampiyon olduk.

Dünya yıldızlarını transfer ettik, kadromuza dahil ettik. Son yıllarda aldığımız başarılardan dolayı Fenerbahçe'nin sayısı her geçen gün artıyor. Güneydoğu'daki taraftarları Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda ağırlamaya hazırız. Onlara ücretsiz maç jesti de yapacağız. Güneydoğu'daki taraftarlarımızın Fenerbahçe'nin yıldızlarını yakından görmelerini istiyoruz ama program öyle bir dolu ki, şu an bir tarih veremiyoruz.

Bölgenin takımlarıyla özel maçlar yaparak bir adım daha bu yörenin futbolseverlerine yakın olmak istiyoruz. Başkanımız sayın Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'nin Güneydoğu'ya gelmesini çok istiyor. Şampiyonlar ligi ve lig maçlarından fırsat bulup Fenerbahçe'yi yakında Güneydoğu'ya getirmeye çalışacağız"