BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,80
ALTIN 2.430,28
HABER /  SPOR

Feldkampın gizli 3 gözdesi

Yeni takımı oluşturan Feldkamp 3 gövdesi olduğunu söyledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, 5 Ağustos'ta İzmir'de Karşıyaka ile oynanacak hazırlık maçında sahaya çıkaracağı takımın ligde sahaya süreceği kadrosu olacağını söyledi.

Feldkamp'ın oynatacağı ilk üç isim belli. Ancak diğerlerinde ise kararsız. Feldkamp diğer oyunculara Bochum maçı sonrasında performansa göre karar verecek.

Feldkamp Cimbom'a geldiğinde 36 oyuncuyla tanıştı. Sonra bunları 29'a indirdi. Şimdi ise teknik adamın hedefi bu sayıyı kadroyu 24'e düşürmek.

BOCHUM MAÇI

Bochum maçına son 3 maçın karmasıyla çıkılacak. Şu ana kadar Lincoln dışında 3 kaleci de tüm futbolcular 90 dakika oynadı.

Aslanların 4 hazırlık maçları var. İzmir'de 5 Ağustos'ta olan son maça 16-18 kişilik bir kadroyla gidilecek. Lincoln ise Bochum maçında forma giymeyecek. Ancak haftaya İstanbul'daki hazırlık maçında forma giyecek.

FELDKAMP KARARLI

''Biz her şeyden önce Fenerbahçe'nin 14 puan gerisindeydik. Son maçlarda bu puanlar oluştu. Galatasaray ise bir yıl önce şampiyon oldu. Geçen yıl aynı antrenör vardı ve takım kuvvetlenmişti. Ben şuna söz verdim; bu yıl şampiyonluk ufak puan farkıyla belli olacak. UEFA konusunda ise kura çekiminden sonra kimlerle karşılaşacağımız belli olacak. Beşli gruba düşebiliriz. Bu da 8 maç eder. Bu gruptan çıkarsak o zaman daha ileriye bakarız'' yanıtını verdi.

 İNCE ELEYİP SIK DOKUYOR

Alman teknik adam, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın İsviçre'ye gelerek bir hazırlık maçını izlediğini ve sonra kendisiyle görüştüğünü ifade ederek, ''Başkan hazırlık maçını izledikten sonra bana gelerek, (Ben Business uçtum ve geldim. Eski oyuncularımı izlemek için mi geldim) diye sordu. Bende kendisine, (Siz üç yıldır izliyorsunuz, ama ben daha izlemedim) diye cevap verdim'' dedi.