BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.440,93
HABER /  SPOR

Lincoln Hakanı kral yapacak

Hakan Şükür için geçen sezon kabus gibi geçmişti. Hakan bu sezon için umutlu.

Abone ol

Hakan Şükür için geçen sezon kabus gibi geçti. 3 gol daha atsa Tanju Çolak’ın rekorunu kıracaktı. Ancak kimi zaman sakatlıklar kimi zaman da Gerets’in kaprisleri nedeniyle forma bulamadığı bile oldu.

Bu sezon ise her şey Hakan Şükür için çok güzel başladı. “Futbolu bıraksın mı, bırakmasın mı'' tartışmaları yapılan Kral, antrenmanlarda çalışkanlığı ve hırsıyla bütün arkadaşlarına örnek oluyor. Feldkamp’ın Galatasaray’ı çalıştırdığı ilk dönemde de takımda olan yıldız futbolcu, Alman teknik adamın yeni sezonda yine en büyük silahı olacak.

Hakan Şükür her konuda Kalli’ye yardım ediyor. Feldkamp da hemen hemen her konuda Kral’a danışıyor. Hakan’ın çok iyi anlaştığı Feldkamp kadar bu sezonki bir diğer şansı da Cim Bom’un Brezilyalı golcüsü Lincoln.
Sambacı, Cim Bom’a geldiği günden itibaren Hakan Şükür’le çok sıcak bir ilişki kurdu. Lincoln de ülkesinde yayın yapan bir radyoya verdiği demeçte Hakan Şükür’e övgüler yağdırdı.

Sambacı yıldız, “Ekibimiz çok iyi. Özellikle kaptanımız Hakan Şükür’ü zaten Avrupa’da bile tanımayan yok. Onunla birlikte oynamak daha büyük zevk olacak. Ona attıracağım gollerle inanıyorum gol kralı da olacaktır'' dedi. Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin tekliflerine rağmen Galatasaray’ı tercih ettiği için çok mutlu olduğunu da anlatan Lincoln, “Futbol sevgisi Brezilya’dan farksız. İnanılmaz bir ilgi var. Antrenmanlarda bile taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. İstanbul’a hemen alıştım.

Zaten başka takımlarda oynayan Brezilyalı futbolcularda var. Hepsiyle de görüşmeye çalışacağım'' diye konuştu. Antrenmanların da çok tempolu geçtiğini anlatan Brezilyalı yıldız sözlerini “Hiçbir futbolcunun hangi takıma giderse gitsin yüzde yüz oynama garantisi olmaz. Çok çalışan ve formayı hak eden giyer. Yeni sezon için inanılmaz yüksek bir tempoyla başladık ve hiçbir futbolcu arkadaşımın da şikayeti yok'' diye bitirdi..