BIST 10.860
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.495,61
HABER /  SPOR

Lincoln Cimbomun yakar

Satsan bir türlü satmasan başka türlü. Brezilyalı yıldız Galatasaray için sorun mu? Eski yönetici Kıran'dan uyarılar..

Abone ol Galatasaray Kulübü’nün eski yöneticisi Turgay Kıran, takıma fazla katkı sağlayamadığı için eleştirilen Lincoln’ün gelecek sezon da Galatasaray’da kalması halinde sıkıntı yaşanacağını iddia etti.

AA muhabirine açıklama yapan Turgay Kıran, bu sezon transfer edilen futbolcuların Galatasaray’a yakışmayan oyuncular olduğunu savunarak, şunları kaydetti:

"Lincoln de bunların başında geliyor. Eğer Lincoln seneye Galatasaray’da ise seneye de sıkıntı olacaktır. Arda gibi oyuncunuz varken, Lincoln’e gerek yok. Dikkat edin Lincoln olmadığı zaman Arda takımı sürüklüyor. Siz daha dinamik bir takım kurmak istiyorsanız Lincoln gibi bir oyuncuya ihtiyacınız yok. Çünkü top cambazı değil, bir Alex değil, bir Nasri, bir Zidane değil. Zaten Almanya da dışlamış Lincoln’ü. Dolayısıyla Lincoln Galatasaray’a her an zarar verebilen bir oyuncu. Bir maç kazandırdı diye bu futbolcuyu baş tacı edemeyiz. 30 milyon avro verilmiş bir oyuncu, elimizde kalmış bir oyuncudur. Seneye Falco Götz ile Ümit Davala’nın takımın başında olacağı söyleniyor.