BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.496,91
HABER /  SPOR

FİFA destanı gördü

Dünya Chelsea galibiyetini konuşuyor. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin internet sitesi bakın ne yazdı?

Abone ol

Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenmesine ilişkin, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan haberde, ''Fenerbahçe, Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha evinde şoke etti'' yorumu yapıldı.

FIFA'nın yayın organında, dün geceki karşılaşmanın, ''unutulmayacak bir Avrupa Şampiyonlar Ligi mücadelesi'' olduğuna dikkat çekilirken, sarı-lacivertli takımın, sahasında konuk ettiği Avrupa'nın büyük takımlarından birini daha şoke ettiği bildirildi.

Konuk takımın, Avrupa'da tüm sezon boyunca yakalayamadıkları fırsatları, ''güya'' dünkü maçın ilk yarısında yarattıkları ifade edilen haberde, İstanbul grubunun, devre arasına hatalı golle girdikleri hatırlatıldı.

Zico'nun teknik direktörlük yeteneğinin, devre arasından sonra fark yaratmaya başladığı belirtilen haberde, eski Sheffield United oyuncusu Kazım'ın 65. dakikada, maçın ilk yarısında kendi kalesine gol atan Deivid'in de 81. dakikada attığı goller anlatıldı.

''Kilit adam'' Deivid'e ilişkin ''Cesur ve yetenekli, Fenerbahçe'ye hak ettiği galibiyeti verdi'' ifadesi yer alırken, kaleci Volkan için de ''1,91 metre boyunda ve 92 kilodaki iriyarı Volkan Demirel, maçın ilk yarısında, çoğunlukla da tek eliyle Drogba'nın pozisyonlarına gol izni vermedi'' denildi.