BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Liderler 23 Nisan'da böyle poz verdi

İki lider 23 Nisan törenlerinde buluştu. Erdoğan Necdet Özel ve Kılıçdaroğlu ayaküstü böyle görüntü verdi.

Abone ol

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlamaları kabul etti. 

Sadece Meclis'teki törene katılan Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'le tokalaştı. BDP’li milletvekilleri ise törenlere katılmadı.

TBMM Tören Salonu'nda gerçekleşen Meclisin 92.kuruluş yıldönümü kutlamaları öncesinde İstiklal Marşı okundu. uuuuuu.jpg

Marşın ardından Çiçek, sırayla protokolün tebriklerini kabul etti. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ana Muhalefet Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Yargıtay 1.Başkanı A.Nazım Kaynak, Danıştay Başkanı Hüseyin Karakullukçu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, bakanlar, kuvvet komutanları, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile milletvekilleri katıldı.  

ÖZEL ERDOĞAN İLE SOHBET ETTİ

Kabul öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel kendilerine ayrılan yerde bekledi. Ancak Orgeneral Özel, hükümet üyeleriyle sohbet ettiği için sırt sırta ilginç bir görüntü oluştu. 

KILIÇDAROĞLU UYARILDI YERİNE GEÇTİ

Törene erken gelen Bahçeli, muhalefet partileri için ayrılan yerde BDP'den kimse olmadığı için bir süre CHP Denizli Milletvekili Adnan keskin ile sohbet etti. Daha sonra yanına gelen Kılıçdaroğlu ise görevlilerin uyarıları üzerine Ana Muhalefet Lideri olduğu için Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Özel'in bulunduğu yere geçti.

KILIÇDAROĞLU RESEPSİYONA KATILMAYACAK

Tebrik töreninin ardından bir gazetecinin ''BDP milletvekilleri katılmıyor, protesto ediyorlar'' sözlerine Çiçek, ''Hiç bilmiyorum daha Meclis'i açmadık'' karşılığını verdi.

Öte yandan, bir soru üzerine Kemal Kılıçdaroğlu, başka bir programı nedeniyle bu akşam ki resepsiyona katılmayacağını bildirdi.