BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Libyalı askerler Antalya'da olay çıkardı

Antalya Konyaaltı Sahilindeki Porto Bello Otelde kalan bir grup Libyalı asker, otelin balo salonundaki düğünde taşkınlık yapınca kavga çıktı.

Abone ol

Tedavi için Antalya'ya gelen ve bir otelde konaklayan Libyalı askerlerle otelin güvenlik görevlileri arasındaki kavgada, 15 Libyalı asker hafif yaralandı.feaey.jpg

Konyaaltı'ndaki 5 yıldızlı bir otelde kalan askerlerle otelin güvenlik görevlileri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bilgi verilen çevik kuvvet polisi, olaya müdahale etti. Kavgada, 15 Libyalı asker hafif yaralandı.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, dün akşam saatlerindeki olayın Libyalı askerlerle otelin güvenlik görevlileri arasında yaşandığını söyledi.

ESİR ALMA İDDİASI YALANLANDI

Darp nedeniyle ufak yaralanmalar yaşandığını, ciddi bir yaralanmanın söz konusu olmadığını bildiren Altıparmak, ''Bahsedildiği gibi esir alma, odaya kapatma durumu da söz konusu değil. Şuan her şey normale döndü. Herkes odasında sabahladı. Polis arkadaşlarımız da her ihtimale karşı oteldeler'' dedi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İZLENDİKTEN SONRA KARAR VERİLECEK

Altıparmak, olayla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinin de izlendikten sonra işlem yapılacağını, olayın savcılıkça da takip edileceğini kaydetti.