BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.399,11
HABER /  GÜNCEL

Otomobille denize uçtular!

Fatih Kumkapı sahilinde, içerisinde iki sevgilinin bulunduğu park halindeki otomobil, henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü hareket ederek denize düştü.

Abone ol

Sahil kenarında bulunan vatandaşlar denize atlayarak iki genci güçlükle çıkarttı. Şahısların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kumkapı sahilinde meydana geldi. Tuğba Demirağaç ile Ahmet Korkmaz park halindeki otomobilin içerisinde oturduğu sırada aracın hareket etmesiyle birlikte yaklaşık 6 metre ilerleyerek denize düştü. Sahil kenarında otomobillere çay servisi yapan Gökhan Saydam ile arkadaşları, denize düşen otomobildeki Ahmet Korkmaz ve Tuğba Demirağaç'ı kurtarmak için seferber oldu. Saydam ve arkadaşları soğuk suya aldırmadan denize girdi. İki genci dondurucu soğukta buz gibi sudan çıkardı.

İki gencin sık sık aynı yere gelip denize bakarak araç içerisinde çay içtiklerini belirten Saydam, "Denize düşen araçtaki kişiler sürekli sahilde çay içmeye geliyorlardı. Bugün ise hiç çay içmediler. Araç büyük bir gürültü ile denize düştü. Şahıslar otomobilin camından kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra çırpınmaya başladılar. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar denize atlayarak çırpınan iki sevgiliyi denizden çıkarttı. Alkol alıp almadıklarını bilmiyorum" dedi.

Denize düşen aracın yerinin belirlenmesi için, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler su yüzeyinden genel bir arama çalışması yaptı. Otomobilin sudan çıkartılma işlemlerin gündüz saatlerinde yapılacağı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.