BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Kar Çorum'da hayatı felç etti

Yurt genelinde etkisini arttıran kar Çorum'da da hayatı felç etti. Kent genelinde 437 köy yolu ulaşıma kapanırken 21 köye elektrik verilemiyor.

Abone ol

Alınan bilgiye göre Ankara yolu da 5 saat boyunca ulaşıma kapandı. Alaca ilçesi ile merkeze ulaşımda durmuş vaziyette olduğu öğrenilirken ilçede kurulan misafirhanede vatandaşlara yardımcı olunuyor.

Yol açma çalışmaları yürüten İl Özel İdaresi çalışanları ise kar ve tipi ile mücadele ediyor. Ulaşım yollarını açmak için çalışan bir ekibin kepçesi aşırı kar nedeni ile yoldan çıkarken yol açma çalışmalarını yerinde görmek isteyen gazeteciler zor anlar yaşadı.

Karla mücadele kapsamında özel idare binasında bir toplantı düzenleyen Çorum Valisi Nurullah Çakır ulaşımda yaşanan sıkıntıların en kısa zamanda giderilmesi için yoğun çaba gösterildiğini aktardı. 437 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirten Çakır 21 köye elektriğin verilemediğini aktardı. Alaca ilçesinden Çorum merkeze ulaşımın durduğuna da dikkat çeken Vali Çakır vatandaşların misafirhanelerde dinlendiğini kaydetti.