BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  MAGAZİN

Lezbiyen kızına ilk tepkisi

Dick Cheney, kızı Mary’nin "lezbiyen" olduğunu ilk öğrendiğinde nasıl tepki verdi.

Abone ol

Bıldırcın avlarken arkadaşını vuran ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, kızı Mary’nin "lezbiyen" olduğunu ilk öğrendiğinde nasıl tepki verdi? İşte...
Bıldırcın avlarken aradaşını vuran ABD Başkan Yardımcısı Dick Cheney, kızı Mary’nin "lezbiyen" olduğunu ilk öğrendiğinde, "Kızımsın ve seni çok seviyorum. Sadece mutlu olmanı istiyorum" demiş. Mary Cheney, "Tam benim duymak istediğimi söyledi" yorumunda bulundu. Mary Cheney, bu anısını yaşamını anlatan "Now It’s My Turn" adlı kitapa da aktardı.

Lise öğrencisiyken lezbiyen ilişkilere başladığını belirten Mary Cheney, ilk sevgilisinden ayrıldığında okula gitmediğini, kırmızı ışıkta geçerek babasının arabasıyla kaza yaptığını yazdı. Daha sonra eve gittiğini ve anne babasına her şeyi olduğu gibi anlattığını belirten Mary Cheney, annesi Lynne’in kendisine sarılarak "Tüm yaşamın boyunca ayrımcılıkla karşı karşıya kalacaksın, acı çekeceksin" diye ağladığını yazdı. Mary Chene, babası Dick Cheney’nin ise "Kızımsın, seni çok seviyorum. Sadece mutlu olmanı istiyorum" dediğini belirtti.

Vanity Fair dergisi ise, Mayıs sayısında Dick Cheney ile bir söyleşiye yer verdi. Derginin editörü Todd Purdum, Dick Cheney’ye eşcinsel doğulup doğulmadığını sordu. Cheney, bu konuya girmeyeceğini ve özel alana girdiğini söyledi.

Kaynak:Hürriyet