BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Kuşum Aydın bir kadını hamile bırakmış

Albüm kapağı için karardı... Bu haliyle de magazin gazetecilerinin diline düştü. Hürriyet yazarının yazısını görünce de ekranda çıldırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Kamuoyunda "Kuşum" Aydın olarak tanınan sanatçı son albümü için zenci kılığına girince magazin medyasının alay konusu oldu.

Bugün TV8'deki canlı yayına çıkıp arka arkaya bombaları patlattı. Hollanda'da bir erkekle evlendiği iddiaları ateş püskürüp, bir kadınla evli olduğunu söyleyip, "Ben bir kadını hamile bıraktım" dedi.

Kuşum Aydın çektirdiği albüm fotoğrafları ile magazin medyasının gündemine oturdu. Hürriyet yazarı Onur Baştürk, inceden inceye dalgasını geçip, "Dustin Hoffman’ın meşhur Tootsie filmindeki teyze versiyonunu, iri gözlükleri/peruğu ve mimikleriyle sayesinde fena halde andıran Aydın, siyahi olmayı tercih etmekle sadece dikkat mi çekmek istedi acaba? Belli değil..." diye yazdı.


KUŞUM AYDIN'IN DİLLERE DÜŞEN O FOTOĞRAFLARI


TIKLAYIN


BU NASIL BİR MASTÜRBASYONDUR

Bu yazı da Kuşum Aydın'ı çıldırtmaya yetti. TV8'de canlı yayına çıkan Aydın canlı yayında ağzına geleni söyledi. Hürriyet yazarına "mastürbasyon yapıyor" diyen Aydın şunları söyledi;

-"Siyahî olmak istedim evet, her hangi bir dizi veya sinema yıldızı olmak istesem de kime ne. Bu ne kıskançlıktır bu nasıl bir öfkedir yahu. Onur Baştürk’ü gerçekten muhatap kabul etmiyorum. Kendisine bir dizi veya albüm teklifi gelse ilk günden kabul etmezse benim adım Kuşum Aydın değil. Bana bunları söylemeden önce bir duracaksın. Daha düzgün bir yazı yazsan eline mi yapışırdı. Bu nasıl bir öfke bu nasıl bir mastürbasyondur. Sende ki karizma sönük olabilir ama bu kadar kötü bir ruh olmayın.

EVLİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Aydın, 2008 yılından beri Tülay Çakır isimli saç stilisti bir hanımla evli olduğunu söyledi. Tülay Çakır da canlı yayına telefonla bağlanarak bu evliliği doğruladı. İkiliye dair fotoğrafların yayınlandığı programda Hollanda'da eşcinsel evlilik yaptığı yönündeki iddialara ateş püsküren Aydın "İmza atmışım evlenemişim. Daha neyi ispat edeyim" dedi.

kuşum-aydinin-karisi-tülay.jpg

"NEDEN EVLENDİĞİNİ AÇIKLAMADIN"

Aydın, "Ben Türkiye'deyim o Almanya'da aramızda müthiş bir sevgi yok." diyerek ilişkisine dair ayrıntı verdi. Sacit Aslan'ın, eşcinsel evlilik yaptığı yönündeki iddaları gündeme geldiğinde "Neden açıklamadın bu evililiğini" sorusu üzerine "O hiç istemedi böyle bir olayın duyulmasını. 'Ben kameraların önünde olmak istemiyorum.' dedi O dönem babam çok hastaydı. Tam o döneme denk geldi. Reklam olur dediler. O yüzden açıklamadım" dedi.

"BENİM DE SEVGİLİM BENDEN HAMİLE KALDI"

Sacit Aslan'ın, 'Zeki Müren de feminen bir insandı, ama bu ülkenin önemli iki kadını ondan çocuk aldırdı' sözleri üzerine araya giren Aydın, "Benim de bir sevgilim benden hamile kaldı. Ailem de biliyordu. Kız arkadaşım hamile kaldı benden ben bunu doğurmak istiyorum dedi. Ödüm içine kaçtı. Bana diyor ki benimle gel. Benden hamile kaldı gitti. Belki de benim evladım var göstermiyor. Benim hayatım beni ilgilendirir." dedi.