BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.413,34
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi oyuncusuna şok gözaltı!

Şile'de telefonların sürekli kesilmesi üzerine harekete geçen polisin çökettiği çetede Kurtlar Vadisi oyuncusu da gözaltına alındı

Abone ol

Şile'de telefonların sürekli kesilmesi üzerine harekete geçen polisin çökettiği çetede Kurtlar Vadisi oyuncusu da gözaltına alındı

Yakalanan zanlılardan Sezgin P.'nin Kurtlar Vadisi Pusu adlı televizyon dizisinde oynadığı ortaya çıktı. Sezgin, Sema Şimşek'in şoförü rolündeydi. Sezgin P. ile 6 suç ortağı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADIM ADIM TAKİP EDİLDİ ŞİLE
sakinlerinin telefon hatlarının sürekli kesilmesinden şikayet etmesi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nı harekete geçirdi. Ekipler, geniş kapsamlı araştırma başlattı. Çok geçmeden de iki şüpheli aracın bölgede dolaştığı tespit edildi. Jandarma, iki aracın da uydu takip sistemi ile donatıldığını öğrenince "JEMUS" yani Jandarma Entegre Muhabere ve Bilgi Sistemi devreye sokuldu. GPRS olan iki araç, 2 uy dudan adım adım izlendi. Hırsızların önce Teke ve Değirmen Çayırı Köyleri'ne, sonra da Gebze'nin Yağcılar Köyü'ne gittiği tespit edildi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR ARDINDAN
jandarma ekipleri 5 ayrı noktaya pusu kurdu. Ve iki araçtaki toplam 7 kişi, çaldıkları kablolarla suçüstü yakalandı. Hırsızların kiraladıkları minibüste yapılan aramada, birbirine eklenmesi halinde bin metreyi bulabilen ve 20 direk arasından kesilmiş telefon kablosu bulundu. Jandarma, minibüste bulduğu demirkesme makasları ile diğer malzemelere de el koydu. Kabloları çalıp bakır telleri sattıklarını söyleyen hırsızların, Karadeniz Bölgesi'nde de kablo çaldıkları öğrenildi.