BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi 260. bölüm Pusat kurtuluyor

Kurtlar Vadisi 260. son bölüm nefesleri kesecek. Son bölümde Polat, Pusat'ı bir kez daha kurtaracak. Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor.

Abone ol

Kurtlar Vadisi son bölüm bu akşam ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi 260. son bölüm nefesleri kesecek. Son bölümde Polat, Pusat'ı bir kez daha kurtaracak. Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor. 

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölüm fragmanı nefes kesen sahneleriyle yayınlandı. Kanal D'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanında Polat yine büyük işler peşinde!


screen-shot-2015-05-20-at-3.59.39-pm.png

Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölüm fragmanı fenomenleriyle buluştu. Kanal D'nin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat yine büyük işler peşinde!Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 260. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesecek sahneleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hafızalardan silinmeyecek bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin bu bölümünde Polat, Pusat'ı bir kez daha kurtarmayı başarıyor. Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi yeni bölümü 21 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 Kanal D ekranlarında olacak.

screen-shot-2015-05-20-at-3.59.52-pm.png

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Polat Alemdar kardeşi Safiye için Tilki ile takas anlaşması yapıyor. Polat, Pusat'ın hayatını birkez daha kurtarıyor. Cahit ile Polat, Pusat'ı Tilki'nin elinden alsa da Safiye hala Rus mafyasının elindedir.Pusat Çakır hayatını kurtaran Cahit ve Polat ile Hakkı Bey arasında kalmıştır. Hakkı Bey, Pusat Çakır'dan Cahit'i öldürmesini ister. Pusat'ın aklını bulandırmayı başaran Hakkı onu bu işi yapmaya henüz ikna edememiştir.


KURTLAR VADİSİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölümde Pusat Çakır ölümle burburuna geldi. Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardı. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdi.

Polat Alemdar, Settar ve Pusat'ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs'ün peşine düştü. Köşeye sıkışan Ordinaryüs'ün sonu ne oldu? Safiye'yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlattı. Ardından Tilki Andrei'nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıktı. Polat Alemdar, Tilki'nin mekanını buldu. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaştı?