BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70
HABER /  MEDYA

Survivor gönüllüler SMS sıralaması nasıl?

Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre bu hafta birinci Hasan çıktı. Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtı SMS oylama sonuçlarıyla geldi.

Abone ol

Survivor all star gönüllüler takımı bu akşam 23.30'da ada konseyinde elemeye çıkarken SMS oylaması sonuçları kim elendi sorusunun yanıtını verdi. Survivor gönüllüler takımında SMS sıralamasına göre haftanın birincisi Hasan oldu. Survivor 20 Mayıs SMS sıralaması sonuçlarının tam listesini acunn.com sitesi yayınladı.

Survivor SMS sıralamasında büyük bir değişiklik var. Hilmi Cem ilk kez bu hafta SMS sıralamasında sonuncu sırada yer aldı. Bozok geçen hafta en sondaydı ve elenecek diye beklenirdu ancak Sahra ondan daha düşük oy aldı.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI ŞOK ETTİ
6. Hilmi Cem
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-hilmi-cem.jpg

5. Begüm
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-begüm.jpg

4. Sahra
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-sahra.jpg

3. Bozok
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-bozok.jpg

2. Turabi
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-turabi.jpg

1. Hasan
survivor-gönüllüler-sms-siralamasi-hasan.jpg
SURVİVOR ALL STAR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?  - TIKLAYIN
Acunn Medya'nın büyük bir merakla beklenen gönüllüler SMS sıralamasını açıklamasıyla birlikte önce haftanın birincisi ortaya çıktı. Hasan geçen haftaki gibi gönüllüler SMS sonuçlarında yine haftanın birincisi oldu. Hasan "Survivor'ı yaşamaya geldim, biraz duygulandım" diyerek gözyaşı döktü. Hasan birinciliği için 'Ben Survivor'ın dost halini çok seviyorum, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HASAN TURABİ ELENSİN DEDİ

Hasan gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre haftanın birincisi olunca elenme potasından ismi düştü. Hasan kimin elenmesini istediğini 'Aslında çok fazla seçenek yok. Turabi' diyerek beklenen ismi açıkladı. Turabi 'Fazla seçenek yok. Hasan birinci olunca adımın çıkacağımdan emindim. Ödüller bizi birbirimize yaklaştırdı' diyerek Hasan'ın onun adını vermesi hayli hoşgörülü karşıladı.

HİLMİ CEM SÜRPRİZ YAPMADI
Survivor elemesinde Hilmi Cem ise sürpriz yapmadı ve beklendiği gibi Sahra'nın adını verdi. Hilmi Cem , Sahra'nın adını istemeyerek verdiğini söyledi. 

Survivor gönüllüler SMS birincisi olan Hasan elenmek üzere Turabi'yi çıkardı.
Dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem , Sahra'nın adını verdi.
Survivor ada konseyinde ise Bozok ismi çıkmıştı.
Survivor'da eleme bu 3 isim arasında oldu. SMS sıralaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan kişi Survivor adasına veda etti.

SURVİVOR ALL STAR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI GEÇEN HAFTA NASILDI?
1. Hasan
2. Hilmi Cem
3. Turabi
4. Begüm
5. Sahra
6. Bozok


SURVİVOR 'DA BU HAFTA NELER OLDU?
Survivor adası Hasan ve Bozok 'un ilk adaylar olduğu elemeyi beklerken son bölümdeki ödül oyunuyla karıştı. Haftalardır dokunulmazlık oyunu dışında oyun kazanamayan ünlülerde ipler koptu. Ünlüler takımı ödül oyununa 'kazanma' kararıyla çıktılar yine bildik sonuçla ayrıldılar. Oyun bittiği anda ise sahada ortalık karıştı. Berna küfürü bastı, Doğukan ve Hakan 'kime ettin' diyerek tepki koydu. Berna küfürü kime söylediğini açıklamaladı ancak olay adaya dönünce de devam etti.


SURVİVOR 56. BÖLÜM ÖDÜL OYUNU
Survivor ünlüler takımını birbirine düşüren ödül oyunu 7-4'ten çeviren gönülüler takımının oldu. Çöp şiş ödülünü arkadan gelen gönüllüler takımına kaptıran ünlüler yine yenilgiyle sahadan ayrıldılar. Haftalardır sıfır çeken Anıl Tetik bu kez oyun alırken Doğukan Manço sıfır çeken isim oldu. Ödül oyununu gönüllüler takımı 10-8 ile kazandı.