BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kurtlar şimdi Hollandada

''Kurtlar Vadisi Irak'' filminin Hollanda'daki galası, dün akşam Rotterdam'da yapıldı.

Abone ol

Rotterdam'ın en ünlü sinemalarından Pathe salonlarında yapılan özel gala gösterimine, filmin başrol oyuncularından Necati Şaşmaz, Gürkan Uygur, Kenan Çoban ve Erhan Ufak katıldı.

Filmdeki rolüyle Polat Alemdar olarak bilinen başrol oyuncularından Necati Şaşmaz, filme bu denli büyük ilgi gösterilmesinden, bütün oyuncu arkadaşları ve yapım ekibi olarak büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Bu filme gösterilen ilgiyle, Türk insanının değerini her gün biraz daha iyi anladığını kaydeden Şaşmaz ''Biz kendi penceremizden o coğrafyaya bir göz atmak istedik, oradaki gerçekleri bir nebze olsun aktarabildiysek bu bize mutluluk verir'' diye konuştu. Film ile dünyaya da yeni bir açılım sağladıklarını anlatan Şaşmaz, filme ilişkin eleştiriler arasında bazı hatalar ileri sürülebileceğini, bunu normal karşıladıklarını ama en iyisini yapmaya çalıştıklarını, filme gösterilen ilgiyle de bunu belli ölçüde başardıklarına inandığını söyledi.

Özel Gala gösterimine, Hollanda'daki Türkler büyük ilgi gösterdi. Katılanlar arasında, Rotterdam Başkonsolosu Ahmet Akif Oktay, Din Hizmetleri Müşaviri Yusuf Kalkan ve diğer temsilcilik yetkilileriyle, ülkedeki çok sayıda Türk dernek ve kuruluş temsilcisi yer aldı.

Film, yoğun ilgiden dolayı 4 ayrı salonda aynı anda gösterildi. Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla Şaşmaz ve öteki oyuncuların çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi. Kurtlar Vadisi Irak filmi, 9 Şubat'tan bu yana, aralarında Hollanda'nın da bulunduğu, 7 ayrı Avrupa ülkesinde toplam 120 kentte gösteriliyor.