BIST 10.186
DOLAR 32,36
EURO 34,69
ALTIN 2.382,79
HABER /  GÜNCEL

Kurşundan mucize kurtuluş!

Yoldan geçen A.Ç'nin kemerinin tokasına isabet eden kurşun hayatını kurtardı

Abone ol

Trabzon’da G.S’nin silahla yaralandığı kavgada, kurşunlardan biri yoldan geçen A.Ç’nin kemerinin tokasına isabet etmesi sonucu göbek bölgesinde darbeye bağlı morluk oluştu.

İskenderpaşa Mahallesi Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nde karşılaşan D.A. ile G.S, A.Ç. ve H.O.Y. arasında, D.A’nın cezaevinde bulunan kardeşi hakkında tanıklık yapma konusunda tartışma çıktı.

KEMER TOKASINA GELDİ, MORLUKLA KURTULDU

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine D.A, tabanca ile ateş açarak G.S’yi sağ ayak bileği ile baldırından yaraladı. Bu sırada kurşunlardan biri yoldan geçen A.Ç’nin göbek bölgesine isabet etti. A.Ç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan kontrolde kurşunun A.Ç’nin kemerinin tokasına isabet ettiği, bu nedenle yaralanmadığı ancak göbek bölgesinde darbeye bağlı morluklar oluştuğu anlaşıldı. Diğer yaralı G.S. ise Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde yapılan incelemede 2 ayrı silaha ait 4 boş kovan ile deforme olmuş bir mermi çekirdeği bulundu.

Polis, D.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.