BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,03
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kürsüdeki Kılıçdaroğlu nasıldı?

Herkes onun ne diyeceğini nasıl konuşacağını merak ediyordu. Kılıçdaroğlu kürsüye çıktı

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Milyonların dört gözle beklediği Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık konuşması kimi çevrelerce tatmin edici bulunmadı. İçerik genelde olumlu bulunurken hitabet konusunda aynı şeyleri söylemek mümkün değildi.

"Sakin güç" olarak tanıtılan Kılıçdaroğlu'nun sesini yükselttiği konuşması hitabet açısından geçer not alamadığı konuşuluyor.. Beden dilini de acemice kullandığı dile getirilen tespitler arasında..

Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye çıktığında salon yıkılıyordu adeta. Partilileri büyük bir coşku kaplamıştı. Değişim ve umudun sembolü olarak gördükleri Kılıçdaroğlu'nun ilk kez böylesi bir konuşmasına tanıklık edeceklerdi..

Konuşmasına başladıktan kısa bir süre sonra salondaki coşku ve heyecan kesildi.. Hitabeti ve ses tonu sürükleyici değildi, aksine kötüydü..

Alkış ve tezahürat uyutucu konuşmanın da etkisiyle her geçen dakika azaldı. Arada bir coşkulu tezahüratlar yapıldı. Daha heyecan verici bir konuşma bekliyenlerin sayısı az değildi.

Ondan farklı sözler ve ezber bozan cümleler bekleyen kitlelerin istediği coşkuyu sunamadığı eleştirisi yapıldı... Zaman zaman bağırdığı anlarda sesi detone oldu. Cümleleri kısa tuttu ama sesinin düzenini tutturamadı.

Biraz heyecan biraz da bağırmasından dolayı bazı kelimeleri yanlış telaffuz etti. Böylesi bir ortamda ilk kez konuşmanın da etkisini fazlasıyla hissetti aslında. Zaman geçtikçe Kılıçdaroğlu'nun daha etkili konuşmalar yapacağı konuşuluyor.