BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.394,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Vali Atak veda turlarını sürdürüyor

Valiler kararnamesi ile merkeze alınan Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Hendek ilçesine veda ziyareti gerçekleştirdi.

Abone ol

Vedalaşmak için Hendek'e gelen Vali Hüseyin Atak'ı, Hükümet Konağı önünde, Kaymakam Mustafa Ayhan, Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, İl Genel Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, Daire amirleri ve muhtarlar karşıladı.

Vali Hüseyin Atak, kendini karşılayanlarla tek tek tokalaştıktan sonra Kaymakamlık Toplantı Salonu'na geçildi. Ziyarette bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Vali Hüseyin Atak'ın Sakarya'da güzel işlere imza attığını belirterek, “Valimiz Sakarya'da bir kardeşlik ruhu oluşturdu. İlçemizde de yapılan tüm projelere her zaman destek olmuşlardır. Kendilerine yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum“ diyerek Vali Atak'a Hendek Belediyesi Faaliyet Raporu hediye etti.

Kaymakam Mustafa Ayhan da Vali Hüseyin Atak'a Hendek'te yapmış oldukları çalışmalarda her türlü desteği verdiklerinden dolayı teşekkür etti. Sakarya Valisi Hüseyin Atak da onurla, gururla üç yılını tamamladığını belirterek, “Sakarya'nın benim için farklı bir yeri vardır. Kars Valiliği yaptığım dönemde Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile birlikte görev yaptık. Kendisini rahmetle anıyorum. Hendek güzellikleri ve gelişimi ile Türkiye'nin sayılı ilçelerinden birisidir. Sorunları en az olan ilçedir. İşsizlik Türkiye ortalamasında yüzde 14, Sakarya'da yüzde 11 iken Hendek'te bu sorun yok denecek kadar azdır. Bu başarı Kaymakam, Belediye Başkanı ve siz Hendeklilerin gayretleri sonucunda olmuştur“ dedi.

Konuşmaların ardından Hendek protokolü Vali Hüseyin Atak'ı uğurlayarak başarılar dilediler.