BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.441,69
HABER /  GÜNCEL

Baldızına tecavüzle suçlanıyor

Bursa'da 4 yıl önce birlikte yaşadığı dini nikahlı eşinin kız kardeşine tecavüz etmekle suçlanan enişte, kendini savundu.

Abone ol

Bursa'da 4 yıl önce birlikte yaşadığı dini nikahlı eşinin 13 yaşındaki kız kardeşine tecavüz etmekle suçlanan enişte, resmi nikah yapmadığı için kendisine iftira atıldığını savundu.

5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "çocuğa nitelikli cinsel istismar" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen kuaför Ç.K. (27), ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakkındaki iddiaları yalanlayan Ç.K., "Mağdurun ablasıyla 10 yıldır dini nikahla yaşıyorum. Ablasına resmi nikah yapmadığım için baldızım ve ailesi bana bu iftirada bulundu" diyerek kendini savundu.

Kızının evde camları kırması üzerine olayı öğrendiğini belirten baba H.Ş. ise, sanıktan şikayetçi olmadığını söyledi. Babasının duruşma salonundan çıkarılmasından sonra psikolog huzurunda ifadesi alınan mağdure Ö.Ş. ise şöyle konuştu:

"2006 yılında ailemle anlaşamadığım için ablamın yanında kalıyordum. Enişteme karşı duygusal ilgim vardı. Ancak benimle zorla ilişkiye girdi. Daha sonraları da kendi isteğimle birlikte oldum. 18 yaşıma geldiğimde ablamı boşayıp benimle evleneceğini söylüyordu. Ablama ilişkimizden bahsetmememi istedi. Fakat şu an ondan şikayetçi değilim."
Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, olayın en önemli tanıklarından olan sanığın dini nikahlı eşi E.Ş.'nin dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.