BIST 10.895
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.503,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kurbanlık satış alanı elden geçirildi

Trabzon Belediyesi Deliklitaş’ta bulunan kurban satış sahasında genişletme ve düzenleme çalışmalarını büyük oranda tamamlandı.

Abone ol

Trabzon Belediyesi, kurbanlık satış sahasının kapasitesini artırmak için 16 bin metre kare olan kurban sahasına 4 bin metre kare daha alan ekledi.

Vatandaşların daha rahat ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için kurban sahasına 2 bin 500 metre küp çakıl seren belediye ayrıca düzenleme çalışmalarını son aşamaya getirdi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Deliklitaş’ta bulunan kurban satış alanında genişletme ve düzenleme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, “Yeni yaptığımız ilave ile kurban satış alanını 20 bin metrekareye çıkarttık. Bunun yanında vatandaşların daha rahat ortamlarda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kurban satış sahasında alt ve üst yapı düzenleme çalışmalarını da büyük bir hızla sürdürüyoruz. Alanda kurbanlık satışı yanında kurban kesim yerleri de hizmet verecektir” diye konuştu.