BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.506,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gençlerbirliği'nde yeni hoca yeni sistem

Yönetimin güvenini boşa çıkarmak istemeyen Gençlerbirliğinin yeni hocası kendi sistemiyle geliyor.

Abone ol

Thomas Doll'un gitmesinin ardından Gençlerbirliği teknik direktörlüğü görevine gelen Zumdick, Trabzonspor maçında farklı, kendisine uygun, ekstra bir sistem uygulayacak.

Thomas Doll'un görevden ayrılmasının ardından Gençlerbirliği'nde teknik patronluğa getirilen Ralf Zumdick, "Gençlerbirliği, Thomas Doll ile yollarını ayırma kararı aldıktan sonra, benim takımın başına geçmemi istedi. Ben de Doll ile görüştükten sonra ve onun ayrılacağını öğrendikten sonra bu görevi kabul ettim. Benim için şu anda olan takımımın başarısı" diye konuştu.

Göreve gelmesiyle ilgili bir soruya Zumdick, "Benim için önemli olan Trabzonspor maçı. Şu anda bunu düşünüyorum. Kontratımla ilgili ne olacağı maçtan sonra belli olur. O zaman bakarız. İlhan Cavcav ve bazı yöneticilerle görüştüm. Bana güvendiklerini söylediler ve görevi bana verdiler. Bana güvendiklerini biliyorum. Ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum" diye bir cevap verdi.

Zumdick, Trabzonspor karşısında farklı bir sistemle sahaya çıkabileceklerinin sinyalini vererek, "Şu an oluşmuş bir kadro ve sistem var. Bunu bir anda değiştirmek zor. Benim kafamda da değişik, kendime uygun ekstra bir sistem var. Trabzonspor karşısında bunu oynatmaya çalışacağız. Çok sayıda sakat ve cezalı oyuncumuz var. Şu anda taktiğimizi gizli tutmak istiyorum. Trabzonspor karşısında başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.