BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.441,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Küçükçekmece'de beton mikserinin ezdiği kadın feci şekilde hayatını kaybetti

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

KÜÇÜKÇEKMECE'de kahreden ölüm vuku buldu. Serpil Çöl, hareket eden beton mikserinin altında kalarak iki tekerin arasında sıkıştı. Sağlık ekipleri, kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Abone ol

Kaza saat 12.00 sıralarında Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Kaktüs Sokak'ta meydana geldi. Sokakta bulunan inşaatın temeli için beton getiren 06 DRS 07 plakalı beton mikserinin sürücüsü işini bitirdikten sonra aracı hareket ettirdi. İddiaya göre o anda beton mikseri, kör noktada bulunan 45 yaşındaki Serpil Çöl'ü altına alarak ezdi.

Beton mikserinin tekerleri arasına sıkışan kadına çevrede bulunanlar yardım etmeye çalıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tekerlerinin arasına sıkışan kadın yapılan çalışmalar sonucu çıkarıldı.

Kazada vücudunu büyük bir bölümü ezilen kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin kaza çevresini güvenlik şeridi ile kapatılmasının ardından trafik polisleri ve olay yeri inceleme ekipleri kazayla ilgili çalışma yaptı.

Serpil Çöl'ün cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırıldı. Mikser şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Esenyurt'ta kaçak hastane şaşkına çevirdi! 15 kişi çalışıyordu müdür firar etti
Foto Galeri Esenyurt'ta kaçak hastane şaşkına çevirdi! 15 kişi çalışıyordu müdür firar etti Galeriye Gözat