BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Küçükçekmecede banka soygunu

Küçükçekmece'de bir banka şubesi soygununa karıştığı öne sürülen biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Abone ol

Küçükçekmece'de bir banka şubesi soygununa karıştığı öne sürülen biri kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gasp Büro Amirliği Küçükçekmece'deki bir banka şubesinde 13 Mart 2009 tarihinde gerçekleşen ve bir şüphelinin yakalandığı soygun girişimine karışan Çeçen uyruklu 3 kişinin kimliğini belirledi.

Beylikdüzü'nde bir eve düzenlenen operasyonda ''şebeke lideri'' olduğu öne sürülen A.K, D.B.E ve L.M adlı kadın gözaltına alındı.

Şüphelilerin üstlerinde ve yakalandıkları evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca, sahte pasaportlar ve Çeçenlerin barındığı kampta kaldıklarını gösteren sahte giriş kartları ele geçirildi.

Yetkililer, şüphelilerin 2 Ağustos 2008 tarihinde aynı bankanın Üsküdar'daki şubesinde yaptıkları soygunda 65 bin TL aldığının tespit edildiğini kaydederek, Küçükçekmece'deki soygunda bir soyguncunun vatandaşların müdahalesi ile yakalandığına dikkati çekti.

L.M'nin şüphelilere saklanmaları için ev tuttuğunu ifade eden yetkililer, şebekenin, bankaların müşteri yoğunluğu olmayan şubelerini hedef seçtiğine işaret etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.