BIST 10.295
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,57
HABER /  GÜNCEL

Küçük yavruya baba işkencesi

Babası annesinden ayrıldı, üvey anne geldi. Hem üvey anne, hem öz baba küçük kıza etmediğini bırakmadı. Sonunda mahalleli dayanamadı.

Abone ol

Sakarya'nın Arifiye İlçesi'nde 2 yıldan bu yana 7 yaşındaki S.K. adlı kıza işkence yaptığı öne sürülen öz babası Murat K. ile üvey annesini Hülya K. tutuklandı.

Arifiye'de 8 yıl önce resmi nikahsız evlendiği eşinden şu anda 7 yaşına giren çocuğu olan 28 yaşındaki Murat K., 3 yıl sonra ayrıldı. Murat K. 2 yıl önce de Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde tanıştığı 19 yaşındaki Hülya K. ile evlendi.

Yaklaşık 1.5 yıl önce eşiyle birlikte Sakarya'ya gelerek Arifiye İlçesi Abdibey Caddesi'nde tek katlı evi kiralayıp burada yaşamaya başladı. Bir süre önce doğum yapan Hülya K., üvey kızını evin bitişiğindeki odada yer yatağında yatırmaya başladı.

Sürekli döüldüğü öne sürülen ve semt sakinlerinin genellikle ağlarken gördüklerini söylediği kızın durumu jandarmaya bildirildi. Semt sakinlerinin, üvey anne ve öz babası tarafından sürekli dövüldüğünü öne sürdükleri S.K.'nın kafasını yardıklarını, küçük odada kilitli tuttuklarını, odadan sürekli ağlama seslerinin geldiğini ileri sürdü.

İhbar üzerine eve gelen jandarma ekipleri S.K.'yı kilitli tutulduğu odada buldu. Yerde yatırılan çocukta dayak izleri görülünce babası Murat K. ile üvey annesi Hülya K. gözaltına alındı.

S.K. ise, Toyota-Sa Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi. Adliyeye sevk edilen Murat K. ile Hülya K., ‘Küçük çocuğa iskence etmek' suçundan tutuklandı. Komşuları çocuğa işkence edildiği öne sürülen ve kilit altında tutulduğu odayı gösterdi.