BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Küçük kızlara seks tuzağı

Uyuşturucu partileri düzenleyip küçük kızları tuzağa düşürüyorlar.

Abone ol

Uyuşturucu partileri düzenleyen ve tuzaklarına düşürdükleri kızlara tecavüz ettikleri öne sürülen çetenin 2’si kadın 9 üyesi yakalandı. Yaşı küçük 4 kız kurtarıldı.

Bursa’da kokain ve esrar partileri düzenleyen, tuzağa düşürdükleri kızlara tecavüz ettikleri belirtilen çeteyi polis takibe aldı. Savcılık izniyle telefonları dinlenen çetenin, ağlarına düşürdükleri yaşları 15-17 arasında değişen kızları, cinsel ilişkiye girmek için kiraladıkları villaya götürecekleri saptandı. Polis, son olarak 4 kızı villaya götüren çete üyelerinin yolunu kimlik kontrolü bahanesiyle kesti. Kızlar yaşları küçük olduğu için alıkonurken çete üyeleri serbest bırakıldı.

Villa gece basıldı

Gerekli hazırlıkları yapan polis ekipleri önceki gece söz konusu villaya ve bazı yerlere yaptığı yıldırım baskında, şebeke mensupları Şemsettin Yıldırım, İsmail Çalkıcı, Abdurrahman Kandemir, eşi İrem Kandemir, akrabası Mustafa Kandemir, Metin Beyazıt, Osman Horsum, Levent Şen ve Ayla Bozkır’ı gözaltına aldı. Çetenin ortak kullandıkları villada porno kaset ve CD’ler, içime hazır esrar, ikisi ruhsatlı 5 tabanca, 12 kesici alet, bir işlemeli baston kılıç ile 7 dizüstü bilgisayar ve bazı dini kitaplar ele geçirildi.

Hürriyet