BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasarayda soğuk duş

Galatasaray'da, Helsinborg yenilgisi büyük üzüntüye neden oldu.

Abone ol

Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele eden Galatasaray'da Helsinborg yenilgisi üzüntüye neden oldu.

Galatasaray Kulübü Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Kupası'nda Helsingborg'a 3-2 yenilmelerinden dolayı üzgün olduklarını söyledi. Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Sezgin, karşılaşmada birçok gol pozisyonu bulduklarını ama ancak ikisini değerlendirebildiklerini belirterek, ''Maalesef pozisyonları değerlendiremedik. Ya biz kaçırdık, ya kaleci kurtardı. Bu maçı unutup, ligdeki Gençlerbirliği maçını düşünmeliyiz. 3 kulvarda birden mücadele ediyoruz. Her maçın ayrı bir önemi var. Bu maçlara iyi konsantre olabileceklerine inandığımız bir kadroya sahibiz. Şimdilik tek hedefimiz Gençlerbirliği maçı.'' dedi.

Sezgin, bir gazetecinin, Galatasaray'ın gruptan çıkma şansıyla ilgili sorusuna da, ''Grupta herşey olabilir. Diğer takımların puan kayıpları ve bizim yapacağımız 2 maçın sonucu çok önemli.'' diye cevap verdi.

Sezgin, maçın hakeminin bir penaltılarını vermediği iddiasında da bulunurken, taraftarların karşılaşmaya fazla ilgi göstermemesi konusunda, ''Tribünlerin dolmasını isterdik. Yine de gelenlere teşekkür ediyoruz. Ara sıra protesto etmelerine rağmen, mağlup olduğumuzda bile desteklediler'' yorumunu yaptı.

Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Linderoth, yenildikleri için üzüldüğünü belirtirken, Helsinborg'un ünlü ismi Henrik Larsson ise, İstanbul'da Galatasaray'ı yenmelerinin büyük bir olay olduğunu söyledi.