BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.453,59
HABER /  SPOR

Nihat Villarealı sırtladı

Villarreal, Çek takımı Boleslav'ı yenerken Nihat takımını ateşleyen isim oldu

Abone ol

UEFA Kupası'nda bu akşam yapılan maçta deplasmanda Çek Cumhuriyeti'nin Mlada Boleslav takımını deplasmanda 2-1 yenen Nihat Kahveci'nin forma giydiği İspanyol ekibi Villarreal, gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde etti.

Son haftalarda oldukça formda bir grafik çizen La Liga'da, deplasmanda Atletico Madrid karşısında attığı 2 golle takımı galip getiren Nihat, UEFA Kupası'nda da takımını sırtlayan isim oldu. İlk 11'de sahaya çıkan Nihat, karşılaşmanın 33. dakikasında attığı golle takımına 1-0'lık üstünlük getirdi. 73 dakika sahada kalan ve sahanın en iyilerinden biri olan Türk futbolcu, daha sonra yerini Guille Franco'ya bıraktı.

Villarreal'in 2. golünü 56. dakikada Santi Cazorla kaydederken, evsahibi Mlada Boleslav'ın tek golünü ise 90. dakikada Mendy attı. Kupanın 2. turunda (C) Grubu'nda yeralan Villarreal, İtalya'nın AC Fiorentina takımıyla birlikte 4'er puanda bulunurken, averajla 2. sırada yer alıyor.

Öte yandan La Liga'da 24 puanla 3. sırada bulunan Villarreal, 12. haftada 11 Kasım Pazar günü sahasında Sevilla'ya karşı oynayacak.