BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.432,00
HABER /  GÜNCEL

Küçük Gizem'e büyük saygısızlık

Adana'da vahşice öldürülen 'Gizem Akdeniz'in otopsi fotoğrafı' diye tanıtılan fotoğraf, yabancı bir siteden alındığı ortaya çıktı.

Abone ol

Facebook ve twitter'da dolaşan Gizem otopsi fotoğrafı sahte çıktı. İnternethaber dahil çok sayıda haber sitesi ve hatta ajanslar bile bu fotoğrafın Gizem'e ait olduğunu yazdı.

Sosyal medyanın ne kadar tehlikeli bir mecra olduğu, ortada dolaşan haber ve fotoğrafların nasıl silaha dönüşebileceği Gizem örneğinde yaşanmış oldu.

'Gizem'in otopsi fotoğrafı' diye duyurulan haber sosyal medyada hızla yayıldı. Kamuoyunun günlerdir konuştuğu vahşete dair dolaşan görüntü herkesi ayağa kaldırdı.

Vahşete sözde tepki amacıyla fotoğrafın paylaşıldığı belirtilen haberin aslı kısa sürede anlaşıldı. Söz konusu fotoğrafın Youtube'ta dolaşan bir videodan alındığı belirlendi.

GİZEM'İN ANNESİ BEDDUALARLA İŞİN ASLINI ANLATTI

RUS SİTESİNDEN ALINMIŞ

Sosyal medyada dolayan fotoğrafın Rus sitesinin video görüntülerinde, 13. saniyesinde yer alan Gizem'e benzeyen başka bir kız çocuğunun cesedi olduğu ortaya çıktı. Bahsi geçen linkte sakıncalı görüntüler olduğu için sadece linkini veriyoruz. Tıklayın

Huhharca öldürülen Gizem Akdeniz'in haberini, bu şekilde duyurmak zorunda kaldığımız için siz değerli okurlardan özür diliyoruz. 

BÜYÜK SAYGISIZLIK


gizem.20140501150301.jpg


GİZEM'İ ÖLDÜREN KATİL ZANLISI İTİRAFLARI İLE SARSTI, POLİSLER BİLE DAYANAMADI

GİZEM İÇİN İKİ BİN KİŞİ YÜRÜDÜ

Cinayet kurbanı Gizem Akdeniz için sosyal paylaşım sitesinden iletişime geçen bir grup, talihsiz kızın ailesinin yaşadığı Tellidere Mahallesi'nde bir araya gelip taziye evini ziyaret etti.

Gizem Akdeniz'in babası Mustafa Akdeniz'in elini öpüp baş sağlığı dileyen gençler, daha sonra Alparslan Türkeş Bulvarı'nda toplandı. Yaklaşık 2 bin kişi, 'Gizeme uzanan eller kırılsın', 'Gizemin katili idam edilsin' sloganları atarak yürüdü.

GİZEM'İN ANNESİ MEZARINA 'ONSUZ UYUYAMAZDIN BAK GETİRDİM' DEYİP NE GÖMDÜ? (TIKLA OKU)

32226.jpg Gizem'in katili cezaevinde şok yaşattı

Adana'da kaybolduktan 36 saat sonra acı haberi gelen Gizem Akdeniz'in katil zanlısı, cezaevinde kendini öldürmek istedi. TIKLA