BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gizem’in annesi mezarına bakın ne gömdü

Kuzeni tarafından öldürülen Gizem Akdeniz’in mezarını ziyaret eden anne Hatice Akdeniz'in sözleri yürekleri burktu.

Abone ol

Adana’da kaybolduktan iki gün sonra akrabası tarafından öldürülmüş halde bulunan Gizem Akdeniz’in annesi Hatice Akdeniz kızının emziklerini mezarına getirerek, "Yavrum sen emziksiz uyumazdın şimdi nasıl uyuyorsun emziklerini getirdim sana" diyerek gözyaşı döktü.

6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in ölü olarak bulunmasının üzerinden 3 gün geçti ancak ailesinin acısın hala o günkü gibi taze.

EMZİKLERİNİ GETİRDİ

Özellikle anne Hatice Akdeniz kızı için hergün gözyaşı döküyor. Anne Akdeniz bugünde kızı Gamze Akdeniz ve akrabalarıyla birlikte kızının Kabasakal Mezarlığı’ndaki kabristanına geldi. Anne akrabalarının yardımıyla güçlükle mezar başına gelirken. Kızının mezarına emziklerini de getirdi.

SEN BENSİZ NASIL YATIYORSUN

Cebinden kızının emziklerini çıkarten anne Akdeniz, "Kızım sen emziksiz uyuyamazdın, şimdi nasıl uyuyorsun sana emziklerini getirdim" diyerek ağladı. Anne Akdeniz daha sonra kızının emziklerini mezara bırakıp dua okudu. Anne gözyaşları içinde "Senin yerine o burada yatmalıydı. Sana nasıl kıydı. Ben sensiz evde yatamıyorum kızım, sen bensiz burada nasıl yatıyorsun kızım" dedi.
Gamze Akdeniz’de gözyaşları arasında kız kardeşinin mezarı başında dua etti.

gi̇zem.jpg